Voucher Cartare agrochimica culturi de camp – nivel extins

Voucher Cartare agrochimica culturi de camp – nivel extins

Voucher Cartare agrochimica pentru vii si livezi – nivel de baza

Voucher Cartare agrochimica pentru vii si livezi – nivel de baza

Voucher Cartare agrochimica culturi de camp – nivel premium

Serviciul cuprinde:

- Suprafata acoperita 50 ha - pH, Indice de Azot (IN), azot total, P mobil, K mobil, continut de humus, Ca, CaCo3,

- aciditate hidrolitica, suma bazelor, grad de saturatie bazica & plan de amendare,

- plan de fertilizare organica (gunoi de grajd), - plan de fertilizare cu N, P, K, in doze optime economic,

- ortofotoplanuri (GPS) din satelit cu amplasarea exacta a solelor.

- continut de microelemente - (Fe, S, Mn, Al, Cu, Zn, Cl, Mg, Na – 1 proba medie/sola),

- plan de fertilizare cu microelemente.

- plan fertilizare si amendare cu debit variabil (harta GPS ptr aplicarea ingrasamintelor, cu posibilitatea translatarii prin memory stick catre utilajele agricole de fertilizat compatibile).

Disponibilitate: în stoc
SKU
cart_prem

Caracteristici:

Inainte de achizitia Voucherelor, va rugam sa consultati Termenii si Conditiile de functionare ale serviciului si sa va asigurati ca nivelul si complexitatea serviciilor acoperite de tipul de voucher comandat, corespund necesitatilor dumneavoastra; odata achizitionate, Voucherele nu pot fi returnate.

Voucherele pentru Serviciul Cartare Agrochimica nivel premium pentru culturi in camp se emit pentru suprafete echivalente multiplu intreg de 50 hectare. Suprafata minima pentru care acest service poate fi contractat este de 300 hectare ( 6 x 50 ha ).

Serviciul pune la dispozitia Fermierului informatiile rezultate in urma cartarii agrochimice in format electronic, cu precizarea ca aceste informatii pot fi accesate/sunt compatibile doar cu sistemele utilajelor ce folosesc GPS Trimble, modelele cu display mare.(ex: New Holland) sau dupa caz si cu alte utilaje. Inainte de achizitia Voucherelor, va rugam sa contactati Cartagris ( 0722.325283, 021.3117744 ) pentru a stabili compatibilitatea cu (alte) sistemele IT ale utilajelor dumneavoastra.

Serviciul Cartare agrochimica – nivel premium: include urmatoarele servicii post-cartare:

- consultanta gratuita timp de 4 ani (non-stop) pentru solele cartate; intocmirea planului de fertilizare in fiecare an (4 ani) pentru solele cartate;

- 5 analize gratuite (N, P, K si microelemente) per an, pe anumite sole la alegerea fermierului dintre solele cartate (4 ani);

- 5 analize la plante per an (4 ani, pentru fermierii cu suprafete cartate mai mari de 800 hectare) in locatiile selectate de catre Fermier dintre solele cartate.

Contactarea Executantului pentru aceste servicii post-cartare revine exclusiv in sarcina Fermierului.

Recoltarea probelor pentru servicul de Cartare agrochimica nivel premium pentru culturile in camp se efectueaza cu echipamentul Honda Wintex 1000S*, GPS. Se preleveaza o proba medie la 5 hectare, efectuandu-se intre 14 – 16 sondari/proba. Executarea serviciilor specificate in Voucherele Bayer Fidelis poate fi realizata exclusiv de catre SC Cartare Agrochimica SRL (Cartagris).