Voucher Cartare agrochimica pentru vii si livezi – nivel de baza

Voucher Cartare agrochimica pentru vii si livezi – nivel de baza

Voucher Cartare agrochimica pentru vii si livezi – nivel extins

Serviciul cuprinde:

- Suprafata acoperita 10 ha

- pH, Indice de Azot (IN), azot total, P mobil, K mobil, continut de humus, Ca, CaCo3,

- aciditate hidrolitica, suma bazelor, grad de saturatie bazica & plan de amendare,

- plan de fertilizare organica (gunoi de grajd),

- plan de fertilizare cu N, P, K, in doze optime economic,

- ortofotoplanuri (GPS) din satelit cu amplasarea exacta a solelor.

- continut de microelemente - (Fe, S, Mn, Al, Cu, Zn, Cl, Mg, Na – 1 proba medie/sola),

- plan de fertilizare cu microelemente.

Disponibilitate: în stoc
SKU
cart_vii_ext

Caracteristici:

Inainte de achizitia Voucherelor, va rugam sa consultati Termenii si Conditiile de functionare ale serviciului si sa va asigurati ca nivelul si complexitatea serviciilor acoperite de tipul de voucher comandat, corespund necesitatilor dumneavoastra; odata achizitionate, Voucherele nu pot fi returnate.

Voucherele pentru Serviciul Cartare Agrochimica nivel extins pentru vii si livezi se emit pentru suprafete echivalente multiplu intreg de 10 hectare.

Voucher Servicii de Cartare Agrochimica pentru vii si livezi: Cartare agrochimica – nivel extins.

Serviciul cuprinde: pH, Indice de Azot (IN), azot total, P mobil, K mobil, continut de humus, Ca, CaCo3; aciditate hidrolitica, suma bazelor, grad de saturatie bazica & plan de amendare; plan de fertilizare organica (gunoi de grajd); plan de fertilizare cu N, P, K, in doze optime economic; ortofotoplanuri (GPS) din satelit cu amplasarea exacta a solelor; continut de microelemente (Fe, S, Mn, Al, Cu, Zn, Cl, Mg, Na – 1 proba medie/10 ha); plan de fertilizare cu microelemente.

Serviciul Cartare agrochimica – nivel extins, include urmatoarele servicii post-cartare: consultanta gratuita timp de 4 ani (non-stop) pentru solele cartate; intocmirea planului de fertilizare in fiecare an (4 ani) pentru solele cartate; 5 analize gratuite (N, P, K si microelemente) per an, pe anumite sole la alegerea fermierului dintre solele cartate (4 ani); 5 analize la plante (radacini, tulpini, frunze) per an (4 ani, pentru fermierii cu suprafete cartate mai mari de 300 hectare) in locatiile selectate de catre Fermier dintre solele cartate. Contactarea Executantului pentru aceste servicii post-cartare revine exclusiv in sarcina Fermierului.

Recoltarea probelor pentru serviciul de Cartare agrochimica nivel extins se face manual cu sonda agrochimica dotata cu GPS. Se recolteaza o proba medie la 2 hectare, pe doua profile de adancime: 20 sondari pe profilul (adancimea de sol) 0-20 cm si 20 sondari pe profilul (adancimea de sol) 20-40 cm. Se preleveaza astfel 40 sondari la 2 hectare. Executarea serviciilor specificate in Voucherele Bayer Fidelis poate fi realizata exclusiv de catre SC Cartare Agrochimica SRL (Cartagris).