Curs de Conducere Defensiva nivel I

Curs de Conducere Defensiva nivel I

Experienta ATA Gold

Experienta ATA Gold

Curs off road

Cursul de Conducere off road cuprinde urmatoarele activitati teoretice si practice, desfasurate pe parcursul unei singure zile:

09:00 – 12:00: Teorie: - Prezentare trainer, - Agenda zilei, - Reguli de siguranta, - Scopul si obiectivele trainingului, - Completare formulare, - Pregatire deplasare vehicul 4x4, - Aderenta: - diferenta intre 4x2 si 4x4 - mase/ centru de greutate, - transmisii, - spatii, - comportament vehicul, - Tipuri de sisteme 4x4 (Notiuni tehnice), - Abilitati de conducere off road: - tehnici de conducere pe nisip, - tehnici de conducere pe noroi, - tehnici de conducere in panta/rampa, - tehnici de conducere pe munte (piatra), - tehnici de trecere prin apa, - tehnici de conducere in conditii de iarna (zapada, gheata, lanturi).

12:00 – 12:45: Pauza de masa.

12:45 – 16:15 Practica: - Deplasare pe suprafata cu inclinare laterala, - Urcare rampa cu inclinatie mare, - Coborare panta cu inclinatie mare, - Trecere prin ravene, - Coborare in viraj inclinat, - Balans intre punti, - Deplasare pe sant, - Trecere peste praguri, - Trecere prin apa.

16:15 - 16:30: Incheiere, Diplome

Nota: orele de desfasurare au caracter orientativ! Serviciul include autovehiculele folosite la partea practica si instructorul autorizat, masa de pranz si pauzele de cafea. Cursul este dedicat unei singure persoane, cu instructor dedicat.

Disponibilitate: în stoc
SKU
cond_offroad

Termeni si Conditii generale:

- Voucherele pentru Curs de Conducere Defensiva nivel I, Curs off road, Experienta ATA Gold (denumite in continuare „servicii de Conducere Defensiva si Experiente Auto”) pot fi achizitionate doar prin platforma Bayer Fidelis, exclusiv de catre Fermierii participanti in programul Bayer Fidelis.

- Serviciile mai sus amintite sunt prestate exclusiv de catre Titi Aur SRL, aceasta trebuind sa intre in posesia Voucherelor si serviciul in cauza sa fie efectiv prestat cel tarziu in ultima zi a valabilitatii Voucherelor (predate personal de catre Fermier si/sau Utilizator in momentul prezentarii la Curs).

- Voucherele, identificate prin serie si numar unic de identificare, au o valabilitate de 180 de zile calendaristice de la emiterea lor, nu pot fi folosite ulterior valabilitatii lor si nici convertite in bani sau alte tipuri de servicii. - Voucherele nu sunt nominale si sunt transmisibile. Fiecare Voucher poate fi folosit si decontat o singura data de catre o singura persoana, in termen de 180 de zile calendaristice de la emiterea acestuia. Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru tipurile de servicii pe care Voucherul in cauza le acopera si in relatie exclusiva cu Titi Aur SRL.

- Executarea serviciilor acoperite de Voucher se face in baza unei programari (efectuata telefonic sau prin solicitare scrisa) din partea Utilizatorului Voucherului, in conditile de disponibilitate (data, interval orar, locatie, numar de participanti, etc) comunicate de catre Titi Aur SRL. Este in sarcina exclusiva a Utilizatorului Voucherului efectuarea programarii pentru serviciile de Conducere Defensiva si Experiente Auto (contact Titi Aur: persoane fizice 0724 319 385, companii 0747 158 848)!

- Serviciile vor fi prestate la data si in intervalul orar stabilit de comun acord intre Utilizatorul Voucherului si Titi Aur SRL. Neprezentarea la data/orele stabilite atrage dupa sine anularea Voucherelor.

- Titi Aur SRL va instrui Utilizatorii Voucherelor privind elementele de siguranta obligatorii ce trebuie respectate in cadrul cursurilor si va verifica indeplinirea cerintelor obligatorii minime de participare la curs, permitand accesul la cursuri exclusiv persoanelor care se califica.

- Titi Aur SRL va solicita Utilizatorilor Voucherelor semnarea unui formular de participare la curs, cu mentionarea obligativitatii detinerii unui permis de conducere valabil si a unei stari bune de sanatate, precum si a respectarii integrale a instructiunilor date de instructorii desemnati.

- La achizitionarea Voucherelor, Fermierul se va asigura ca nivelul si complexitatea serviciilor acoperite de tipul de voucher comandat, corespund necesitatilor sale. Odata achizitionate, Voucherele nu pot fi returnate.

- Pierderea Voucherelor se anunta sau prin email adresat despina.leveanu@bayer.com

- este in sarcina exclusiva a Utilizatorului Voucherelor realizarea tuturor demersurilor pentru valorificarea Voucherelor Bayer Fidelis in servicii de Conducere Defensiva si Experiente Auto, in conditiile de functionare ale programului.