Umidometru MT PRO

Umidometru MT PRO

Umidometru Ag Mac Plus

Dispune de o citire directa pentru 20 de tipuri diferite de cereale, fara precantarire, cu o simpla apasare a unui buton. In cateva secunde, unitatea ofera valoarea umiditatii dar si a greutatii hectolitrice.

Disponibilitate: în stoc
SKU
FMX30116

Umidometrul AG-MAC PLUS dispune de o citire directa pentru 20 de tipuri diferite de cereale, fara precantarire, cu o simpla apasare a unui buton. In cateva secunde, unitatea ofera valoarea umiditatii dar si a greutatii hectolitrice. Unitatea dispune de un ecran LCD cu iluminare cu un brat pentru nivelarea cerealelor si o geanta protectoare pentru transport.

Software-ul AG-MAC PLUS si scala de cereale se pot actualiza usor, cu ajutorul cablului USB. Prin conectarea umidometrului la internet puteti obtine cea mai recenta versiune de soft si de scala pentru cereale. Nu este nevoie sa introduceti date sau coduri.

AG-MAC PLUS are o limita de umiditate aflata intre 6% si 45% in functie de tipul de cereale, la un interval de temperatura de 5° - 45°.

AgraTronix este printre cei mai importanti producatori mondiali de instrumente electronice pentru masurarea umiditatii in industria agricola, fiind pe piata de mai bine de 37 de ani.