VM808145 Pluviometru cu agatatoare

VM808145 Pluviometru cu agatatoare

Microscop cu adaptor pentru smartphone

Microscop cu adaptor pentru smartphone

VM810260 Termometru sol electronic

Termometru sol electronic
Disponibilitate: în stoc
SKU
VM810260

Instrumentul porneste prin apasarea oricarui buton de functionare localizat pe partea frontala a termometrului. Introduceti varful metalic in substanta sau in mediul ce doriti

sa-l masurati. Afisarea citirii poate dura cateva secunde pana sa se stabilizeze, in functie de natura masuratorii. Instrumentul se inchide in mod automat dupa 10 minute.

 

         0C/0F – Apasati butonul 0C/0F pentru a selecta scala de temperatura dorita. Scala de temperatura selectata va fi pastrata in memorie si dupa inchiderea automata a termometrului.

        

         HOLD – Apasati butonul HOLD pentru a mentine afisata valoarea citirii si mai apasati apoi inca o data butonul HOLD pentru a lua din nou temperatura. Nota: Chiar daca  butonul HOLD este apasat, termometrul se va inchide automat dupa 10 minute.

 

         SCHIMBAREA BATERIEI Schimbati bateria prin glisarea capacului de la baterie, inlocuiti vechea baterie cu una noua, apoi glisati la loc capacul.

 

         EMC/RFI – Performanta instrumentului poate fi afectata daca este utilizat in jurul unui camp cu inalte frecvente radio, ca de exemplu in jurul unui telefon mobil, sau daca instrumentul a fost supus unui soc electrostatic.

 

         GARANTIA – Instrumentul are o garantie de 1 an impotriva defectelor componentelor sau de executare. In aceasta perioada, produsele ce se defecteaza vor fi reparate sau inlocuite fara costuri suplimentare. Garantia nu acopera defectele cauzate de conditii anormale de depozitare, folosire incorecta, intrebuintari gresite accidentale, abuzuri, neglijari, aplicari gresite sau modificari.

 

         Important: Nu stocati termometrul pe perioade prelungite (peste 30 de zile) cu bateria in el.