Voucher Servicii de Analiza Apa

Serviciul cuprinde urmatorii 19 parametri:

1. nitriti,

2. nitrati,

3. pH,

4. turbiditate NTU,

5. alcalinitate mvali,

6. duritate temporara grade germane,

7. TDS ppm (total saruri dizolvate),

8. sulfati ppm,

9. cloruri ppm,

10. Potasiu ppm,

11. Sodiu ppm,

12. Clor liber mg/lt,

13. Clor total mg/lt,

14. grad de saturatie %,

15. rezistivitate Kµ/cm,

16. ORP mV,

17. conductivitate µS/cm,

18. salinitate PSU,

19. Oxigen dizolvat.

Disponibilitate: în stoc
SKU
serv_an_apa

Termeni si Conditii generale:

O proba de apa trebuie sa aiba un volum de maxim 2 litri; colectarea probei se face in doua recipiente de plastic a cate 1 litru fiecare, recipientele fiind furnizate gratuit odata cu Voucherul de Analiza Apa achizitionat din platforma Bayer Fidelis. Recipientele in care proba este colectata, trebuie sigilate cu capacul prevazut, imediat dupa colectarea probei. Recipientele trebuie etichetate cu numele societatii care a colectat proba, cu data (zi/luna/an, ora), locul colectarii (locatie, localitate, judet) si adancimea prelevarii.

Recipientele odata umplute cu proba de apa prelevata, vor fi expediate prin curier sau posta de catre Fermier pe propria cheltuiala, impreuna cu Voucherul in original, la adresa: S.C. Cartare Agrochimica S.R.L., Bucuresti, sector 1, bulevardul Marasti, numarul 61, etajul 3, camerele 319 – 320, deschis de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00. Predarea rezultatelor se face in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la receptia probelor; in functie de numarul de probe trimise acest termen putand fi extins cu cateva zile.

Serviciul cuprinde si consultanta gratuita dupa predarea rezultatelor. Executarea serviciilor de Analiza Apa specificate in Voucherele Bayer Fidelis poate fi realizata exclusiv de catre SC Cartare Agrochimica SRL (Cartagris).

- Voucherele pentru serviciile de analiza apa pot fi achizitionate doar prin platforma Bayer Fidelis, exclusiv de catre Fermierii participanti in programul Bayer Fidelis.

- Serviciile de analiza apa sunt prestate exclusiv de catre SC Cartare Agrochimica SRL, aceasta trebuind sa intre in posesia Voucherelor cel tarziu in ultima zi a valabilitatii lor (predate personal de catre Fermier sau un reprezentant imputernicit, in baza unui Proces Verbal datat la semnarea lui sau expediate prin posta/curier impreuna cu proba de apa prelevata – caz in care se ia in considerare data postei/expedierii).

- Voucherele pot fi folosite o singura data in perioada valabilitatii lor. Voucherele au o valabilitate de 365 de zile calendaristice de la emiterea lor, nu pot fi folosite ulterior acestei date de valabilitate si nici convertite in bani, bunuri, sau alte tipuri de servicii si nu sunt transferabile.

- La achizitionarea Voucherelor, Fermierul se va asigura ca nivelul si complexitatea serviciilor acoperite de tipul de Voucher comandat, corespund necesitatilor sale. Odata achizitionate, Voucherele nu pot fi returnate. - SC Cartare Agrochimica SRL (contact: 0722.325283, 021.3117744) va preda raportul/rezultatele analizei de apa in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la receptia probelor; in functie de numarul de probe trimise acest termen putand fi extins cu cateva zile. Raportul se va preda catre Fermier în 1 (unul) exemplar original in forma scrisa si, la solicitarea expresa a Fermierului si in format electronic. Totodata, o copie a acestui raport/rezultat se va transmite electronic si catre SC Bayer SRL.

- Recoltarea probelor pentru serviciul de analiza apa se face de catre solicitant (Fermier) conform instructiunilor furnizate pe Voucher.

- Pierderea Voucherelor se anunta in scris, prin email adresat despina.leveanu@bayer.com

- prin achizitia Voucherelor Bayer Fidelis, Fermierul consimte uzul de catre Bayer SRL al datelor generate prin acest proces.

- este in sarcina exclusiva a Fermierului realizarea tuturor demersurilor pentru valorificarea Voucherelor Bayer Fidelis in servicii de analiza apa, in conditiile de functionare ale programului.